Radnja za pružanje telekomunikacionih usluga

Osnovna delatnost preduzeća MyZmaj je projektovanje i realizacija LAN i WAN računarskih i komunikacionih mreža, kao i isporuka raznovrsne mrežne opreme i pratećeg softvera.

Pokrivamo sve faze realizacije računarske mreže počev od izvođenja kablovske infrastrukture, puštanja u rad aktivne mrežne opreme pa sve do instalacije i podešavanja mrežnih operativnih sistema i servisa.

Izvodimo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP i SFTP kablovima i pasivnim komponentama kategorije 5e i 6, sposobne da prenose sve danas aktuelne mrežne protokole uključujući i Gigabit Ethernet na 10/100/1000 Mb/s. Takođe, realizujemo i Wireless LAN IEEE 802.11x mreže.

Poslovna saradnja

UVOZNICI I DISTRIBUTERI

Možemo da se pohvalimo odličnom saradnjom sa velikim brojem računarskih firmi, kojima kao direktni uvoznici i distributeri isporučujemo mrežnu i komunikacionu opremu.

Iskustvo na prvom mestu

STRUČNI TIM

MyZmaj čine mladi, obrazovani, komunikativni ljudi, spremni da se u svakom trenutku suoče sa profesionalnim izazovima. Naša osnovna poslovna politika oduvek je podrazumevala pouzdanost i visok kvalitet usluga.

Slobodno pitajte

TEHNIČKA PODRŠKA

Naše glavne odlike su ljubaznost, uslužnost i praktično znanje. Svakog radnog dana od 9 do 17 a subotom do 15 časova, naše profesionalno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.